kallt ute!

som sagt det är sjukt kallt ute.
piss kallt, seriöst.
aja men idag efter skolan så åkte jag till Bergsjön, träffade älskliiingen, vi var ute som vanligt båda frös som faaaan men höll varandra vaarmaaaaa, men fyfan vad kallt det börjar bli, och vissa säger det kommer snö imorgon?! YIPPIE.

och i helgen kommer det bli skit naaajs , fredag passa lillebror, träfffa "N" och "A" , sedan kanske "M" kommer och håller mig sällskap hoppaaas det. 
aja, på lördag kommer MINA BABES HIT, NIKKO OCH AMANDA. yeey, PARTY IN THA HOUSE. 
hahah aj ahä rkommer lite random pics.
haaa'd

höhö

jag vet sjukt dålig uppdatering, men inte haft någon blogglust , så ja det kommer upp inlägg när jag liksom har lust istället för att det ska komma tråkiga inlägg.

aja, nu har precis ätit middag, ska ta en dusch, fläta in mitt hår sedan nog ta lite frysta hallon och sätta mig och se på tv, sedan somna, måste somna klockan 22:00 idag, seriöst eller klockan 21:00 för jag va så trött idag att jag somna på vissa lektioner.
haha, men aja, måste komma på en dans tills på torsdag, går inte så bra.... haha för ska ha danslektion inför hela klassen man ba yeees. or not.
hhaha, men annars så imorgon efter skolan drar jag till bergsjön, träffa min älskling, saknar han grovt. fast jag träffa han igår men ah..
haha, aja nu ska jag nog dusha, så hörs!
här kommer lite bilder på mig, ego som jag är :P



RSS 2.0